Ladies Mud Race 2020 i Slagelse

Nu også et extremt trailløb for kvinder, der ønsker at udfordre sig selv.

Vandhul4Når startskuddet til de 8 km. lyder, så er du på vej ud i mudder, vand og ild, samt et væld af forhindringer, og adrenalinen pumper rundt i kroppen.

Løbet afholdes lørdag den 12. september 2020 med start- og målområde bag svømmehallen – og med indgang fra Sejerøvej 1, Slagelse.

Kl. 12.30 er der officiel åbning ved byrådspolitiker Anne Bjergvang og kl. 13.00 starter løbet, der passerer Antvorskov ruiner og fortsætter umiddelbart herefter ind på kasernens øvelsesområde, hvor du ikke går glip af vandrutsjebanen på Korsbjerg og søen.

Tag bare kolleger og familien med, der vil være flere publikumsvenlige områder langs ruten.

Efter løbet

Skulle du komme i mål… og det gør du vel på et eller andet tidspunkt, så får du frugt, en kold fadbamse/vand og et brusebad.

Når du er vasket og omklædt, så er det muligt at købe et måltid mad med tilhørende drikkevarer.

EL traad

Priser

Deltagerprisen er kun 375 kr. ved tilmelding inden den 1. september, og beløbet dækker løb og en ny medalje.

T-shirten er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes for 100 kr. i f. m. tilmeldingen.

Tilmelding og information

Tilmelding foretages på www.sporttiming.dk/event/6988, hvor der også findes en deltagerliste, og yderligere information kan indhentes på www.ladiesmudrace.dk/slagelse - der løbende opdateres eller ved at kontakte Jan Reinhold på 2343 0915 eller på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Orientering og kommunikation foregår på www.facebook.com/ladiesmudraceslagelse.