Vær med til Danmarks største endagsmotionsevent

Støt forskning i kvindesygdomme

Ladywalk er på én gang en gåtur i dit eget tempo og en god anledning til at støtte sygdomsramte kvinder. Vi er Danmarks største endagsmotionsevent og slog alle rekorder i 2015. 42.513 kvinder deltog på vores 11 startsteder, og i 2016 udvider vi med et 12. startsted i Tarm. Den 30. maj 2016 kl. 18.30 lyder startskuddet derfor i: Agger, Frederikshavn, Haderslev, København, Nakskov, Odense, Rønne, Skælskør, Sønderborg, Tarm, Aalborg og Aarhus.

For mange kvinder er Ladywalk en tradition. En dejlig forårsbegivenhed, hvor veninder, klubkammerater, kolleger, studiekammerater, søstre og mødre har en dejlig aften på vores startsteder. Her gør lokale arrangører og mange hundrede frivillige alt for at skabe en god stemning med taler, opvarmning og salgsboder med mad og drikke.

Kvinder samles i flok, når de er mange nok

Når du deltager i Ladywalk, går du 7 eller 12 km – og du behøver ikke at bestemme på forhånd, hvor langt du vil gå. Vi tager ikke tid, så du kan holde pauser og gå i dit helt eget tempo. Er 7 km for langt, må du gerne vende om på ruten og gå tilbage til startstedet. Det vil du ikke være den eneste, der gør.

Besøg: LadyWalk.dk

Side 1 ud af 3