Tilmeld et superhold til LadyWalk 2017

Stil op som Superhold til Ladywalk

Se denne e-mail i din browser

Sådan tilmelder du et Superhold

Er I en gruppe på mindst 50 kvinder, kan I deltage som et Superhold til Ladywalk. I er måske kolleger, medlemmer af samme forening eller en flok fra lokalområdet.

Inden I tilmelder jer som et Superhold, skal I vælge en holdleder. Holdlederen kontakter Ladywalks kontor på tlf. 29 10 05 29. Herefter modtager hun tilmeldningslinks, som gør det nemt for hver enkelt af jer at tilmelde jer på samme Superhold. Holdlederen står også for at sende en invitation ud til de kvinder, der kan komme med på jeres Superhold.

Deadline for at tilmelde sig et Superhold er mandag den 1. maj.

Print en tilmeldingsliste
 
Er I mindst 11 kvinder, kan I stille op som et hold til Ladywalk og bestille fx firmalogo på jeres T-shirts. Vil du gøre det nemt for alle interesserede at tilmelde sig, kan du printe vores tilmeldingsliste her - lige til at hænge op på opslagstavlen.
Tilmeld dig allerede nu
 
På ladywalk.dk kan du allerede nu tilmelde dig som både enkeltperson og hold. Tilmeldingen er åben frem til den 1. maj - men hvorfor ikke tilmelde sig allerede nu?
 
Tilmeld dig her
Hvad nu med?
 
Er du interesseret i at deltage i Ladywalk, og har du spørgsmål, finder du yderligere oplysninger på ladywalk.dk. Kig under det startsted, hvor du gerne vil deltage og tjek vores FAQ. Her har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi oftest får.

Se vores FAQ lige her.
Copyright © 2017 Ladywalk, All rights reserved.

Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse emails?
Du kan opdatere din profil eller afmelde nyhedsbreve