Indbydelse til Xtreme Mandehørm 2019

Indbydelse til Xtreme Mandehørm 2019

Ny rute

Den nye rute er på 8 km.

Ruten passerer Antvorskov ruiner og fortsætter umiddelbart herefter ind på kasernens øvelsesområde, hvor de 5 km. af ruten er placeret.

SHIT

Det kan du være helt sikker på, når startskuddet lyder kl. 9.30, så er du på vej ud i noget rigtigt møg, og et adrenalin-kick venter forude.

Det er årets vildeste, sejeste og sjoveste ekstremløb, hvor du ikke går glip af vandrutsjebanen på Korsbjerg og søen, som er de mest populære forhindringer på øvelsespladsen.

Der er iskoldt vand og meter dybe mudderhuller, samt et væld af forhindringer, før du som belønning får et tiltrængt bad og en GRATIS fadbamse på dit løbsnummer.

XM afholdes i år på Antvorskov Kasernes øvelsesområde  - Lørdag den 14. september 2019 - med officiel åbning kl. 9.00 og kl. 9.30 starter sprintergruppen.

Der bliver liv på stadion, idet vi forventer 1.000 kvinder - der er klar til Ladies Mud Race kl. 13.00.

Mad efter løbet

Skulle du komme i mål… og det gør du vel på et eller andet tidspunkt, så får du en kold fadbamse og et bad.
Når du er vasket og omklædt, så er det muligt at indtage et måltid mad i festteltet, hvor der er musik fra kl. 13.00 – 18.00.

Maden kan forudbestilles eller købes på dagen i festteltet, hvor Grillministeriet tilbereder maden.

Priser

Deltagerprisen for 8 km. ruten er kun 350 kr. – og så får du også en medalje.

T-shirten er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes for 100 kr. i f. m. tilmeldingen.

Dette gælder også for mad, hvor der er tre valgmuligheder - nemlig 2 pølser med brød til 50 kr., en byg selv burger med salat til 60 kr. og 2 marinerede kyllingespyd med kartoffelsalat og salat til 75 kr.

Og vil du slutte dagen på en anderledes måde - så få en sjov aften på Restaurant Gammel Torv i Slagelse, hvor der kl. 18.30 serveres en lækker buffet til 250 kr. Når spisningen er overstået, så fortsætter du med Pub Crawl i byens minefelt, hvor områdets restauranter giver den første drink gratis - mod aflevering af armbåndet.

IMG 5447

Tilmelding og information

Tilmelding foretages på www.mandehorm.dk, hvor der kan hentes yderligere information under Slagelse,
eller ved at kontakte Jan Reinhold på 2343 0915 – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bestå manddomsprøven – enten som individuel løber eller på hold med 3, 4 eller 5 mandfolk.

Spred det gode budskab til dine kolleger, familie og venner!