Tilmeld til Extreme Mandehørm 2016

Velkommen til Xtreme Mandehørm 2016 i Slagelse

Når startskuddet til 12 km. løbet lyder, så er du på vej ud i mudder, vand og ild, samt et væld af forhindringer, og adrenalinen pumper rundt i kroppen.

Kommer du i mål – så venter der en kanon fest med musik, underholdning, bægerklang, søde Heidier og bierstube stemning - hertil en buffet med helstegt gris, pølser, salat og drikkevarer
i rigelige mængder.

Underholdning

Kl. 16.00 til 21.00 er der underholdning kun afbrudt af konkurrencer og præmieoverrækkelse, og så er det tid til socialt samvær og en masse blær fra dagens strabadser.

Gå ikke glip af ”Kings og Rock”, der fik deltagerne op på bordene af begejstring sidste år.
I vil også få muligheden for at se jer selv i aktion ude på ruten på to store lærreder.

Tilmelding og information

Tilmelding foretages på www.mandehorm.dk, hvor der kan hentes yderligere information.
Er det ikke tilstrækkeligt, så kontakt Kurt Petersen på 4045 7859 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Bestå manddomsprøven – enten som individuel løber eller på hold med 3, 4 eller 5 mandfolk,
og udnyt vores SUPER TILBUD- prisen er kun 495 kr. for både løb og fest, såfremt du tilmelder dig inden den 1. maj 2016 - herefter hæves prisen med 100 kr.

XIP

For ekstra 300 kr. kan du deltage i XIP arrangementet, der foregår i hyggelige omgivelser lige overfor Teatersalen. Der er storskærm, stofduge og stearinlys, og rent kulinarisk tilbyder vi en velkomstdrink, ta’ selv buffet med fri bar (vin, øl og vand), der serveres af vore søde Heidier.TILMELDING 2016