Nyheder fra foreningen Firmaidræt Slagelse

Firmaidrætten i Slagelse må med stor beklagelse aflyse Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm i 2020.

Cafeteriaet er beliggende på 1. sal og omfatter ca. 160 m2, køkken ca. 50 m2, mødelokale ca. 54 m2, oplagsrum ca. 14 m2 og kiosk ca. 6 m2.

I forlængelse af Myndighedernes udmelding skal vi hermed meddele at Vesthallen lukker for alle aktiviteter fra og med i dag den 12.03.

I forlængelse af Myndighedernes udmelding skal vi hermed meddele at Vesthallen lukker for alle aktiviteter fra og med den 09.12.

Er du til udfordringer, sved på panden og gerne vil dyste mod andre mænd, så er Mænds Motionsdag lige noget for dig og dine kolleger.

I 2021 skal vi alle ud at gå – sammen og hver for sig. Inviter familie, venner og kolleger med ud at gå inden for de tilladte corona-rammer. Del gå-oplevelser med hinanden. Kom med ud at gå, fordi gåture gør så godt for vores krop, fordi frisk luft og motion er godt for sjælen, og fordi det er pærelet, socialt og drønhyggeligt.

Til styring af Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm, samt til andre opgaver efter behov.

Vi håber naturligvis, at du allerede varmer op til at være aktiv på Arbejdspladsernes Motionsdag 2020 – et af firmaidrættens to signaturprojekter. I år er det sjette gang, at firmaidrætten – herunder os – sætter gang i en STOR bevægelsesbølge samme dag. Det bliver vildt og rigtig godt fredag den 9. oktober.

Side 1 ud af 4