Nyheder fra foreningen Firmaidræt Slagelse

I forlængelse af Myndighedernes udmelding skal vi hermed meddele at Vesthallen lukker for alle aktiviteter fra og med i dag den 12.03.

Bliv uddannet sundhedsambassadører. Uddannelsen er gratis og består af to moduler.

Er du til udfordringer, sved på panden og gerne vil dyste mod andre mænd, så er Mænds Motionsdag lige noget for dig og dine kolleger.

Til styring af Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm, samt til andre opgaver efter behov.

Særtilbud til medlemmer af Firmaidræt Slagelse fra Slagelse Tennisklub.

Hvis du har lyst til at prøve at spille tennis under instruktion, så har Slagelse Tennisklub et godt introduktionstilbud til dig.

Kom og få en præsentation af padel og prøv kræfter med den nye idrætsgren arrangeret af Firmaidræt Slagelse

Side 1 ud af 3