Deltag i landsdækkende turnering for ALLE riffel - og pistolskytter - 15 meter.

Internetskydning 2016/2017

Dansk Firmaidrætsforbund inviterer igen i år til en åben landsdækkende turnering i pistol - og riffelskydning. Alle skytter kan deltage i turneringen. Skytter som ikke er medlem af Dansk Firmaidrætsforbund, er også meget velkomne til at deltage.

Én mod alle turnering

Turneringen er en ”én mod alle” turnering efter gældende regler under Dansk Firmaidrætsforbund. Hver skydning tæller som et enkelt stævne. Hvis en skytte derudover, ved et andet stævne, skyder sig op i næste klasse, rykkes han/hun tillige op i Internetskydning.

Der skydes fem runder fra november 2016 til januar 2017. Det samlede resultat efter alle fem skydninger afgør, hvem der går videre til finalestævnet i henholdsvis pistol og riffel. For at kvalificere sig til finalestævnet er det påkrævet at have gennemført alle fem skydninger.

Grundskydningen

Grundskydningen afvikles fra den 1. november 2016 til den 31. januar 2017, hvorefter de 3 bedste skytter fra hver række kvalificerer sig til finalestævnet. Hvis kvalificerede skytter melder fra til finalestævnet, kan der fyldes op med den næste i rækken.

I denne turnering deltager foreninger med mindst 10 riffelskytter eller 5 pistolskytter automatisk også i konkurrencen om årets holdpokal. Der er præmier til alle udbudte rækker, jvf. Dansk Firmaidrætsforbunds præmie-regulativ.

Finalestævnet

Dette stævne foregår som et handicapstævne, hvor alle skyder mod alle.

Fritstående og albuestøttende bliver dog delt op, således at der kåres fire endelige vindere, én i hver af de følgende kategorier: fritstående i riffel og pistol samt albuestøttende i riffel og pistol med 2-hånds fatning. Dagen afsluttes med én skydning mellem de 5 bedste i hver kategori, hvorved de fire endelige vindere findes.

Som afslutning på finalestævnet er der fælles spisning, hvor pårørende også er velkomne. Tilmelding til spisning er bindende og betaling afregnes på stedet. Som afslutning på spisningen er der præmieoverrækkelse for hele turneringen.

Tilmelding og resultatformidling

Sidste tilmeldingsfrist er den 25. oktober 2016.

For at deltage i turneringen skal hver firmaidrætsforening finde en kontaktperson, der vil stå for den elektroniske tilmelding og resultatformidling til Dansk Firmaidrætsforbund.

Relevante oplysninger vil tilgå den enkelte kontaktperson, når denne har tilmeldt sig på Dansk Firmaidrætsforbunds hjemmeside www.firmaidraet.dk Alle interesserede kan følge turneringens resultater og stillinger ved at klikke sig ind på hjemmesiden.

Præmier og deltagerbevis

Grundskydningens nr. 1 + 2 + 3 i de udbudte klasser kvalificerer sig automatisk til deltagelse i Finalestævnet. Til de fire endelige vindere af finalestævnet er præmien gavekort til Imerco.

I løbet af turneringen vil der endvidere, blandt månedens indberettede resultater, 10 gange blive trukket lod om gavekort til Imerco. Endelig vil hver deltager modtage en årspin som deltagerbevis.

Pris

Den samlede pris udgør kr. 75,- pr. deltager pr. skydestilling.

Regler og bedømmelse

Der skydes efter Dansk Firmaidrætforbunds vejledende regler for pistol og riffel. Se www.firmaidraet.dk

Yderligere information

Kan fås ved henvendelse til Dansk Firmaidrætsforbund, Nete Lindholm - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Tlf. 63 31 65 87 Specielt vedrørende regler Jan Thorsted - Supervisor i skydning, tlf. 23 95 38 56 e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.